Vandrer mod Lyset!

- Center Nord

 

En fremmed er en ven, vi ikke har mødt endnu”, Ordsprog


Velkommen til

Vandrer mod Lyset! - Center Nord


Vi hører ofte: ”Jamen, Vandrer mod Lyset!, er det ikke noget, der er i København?”.

   Jo, det er korrekt, der er flere mennesker samlet omkring værket Vandrer mod Lyset i København, for der er befolkningstætheden større - det er logisk. Men Vandrer mod Lyset er ingen kirke og vi agerer ikke som sådan, nærmere individuelle personer med samme interesse.


Derfor er det således; at der er et centrum for Vandrer mod Lyset alle steder, hvor der er mennesker, der forstår og erkender sandheden af det åndelige budskab, der er i bøgerne Vandrer mod Lyset!, Spørgsmål og Svar I og II, samt Forsoningslæren og Genvejen.

     Derfor Center Nord - beliggende i Nordjylland. Af den simple grund;

  1. -at vi vil stille os til rådighed, med viden og information, for de mennesker, der ønsker at vide mere om Vandrer mod Lyset! i vores region Nordjylland.

  2. -vi håber med tiden at kunne formidle kontakt mellem mennesker, der interesserer sig for Vandrer mod Lyset! i Nordjylland.


Derudover vil vi fortsat repræsentere Vandrer mod Lyset! på to messer om året. En i Aars og en i Aalborg. Det nye er, at Vandrer mod Lyset! - Center Nord giver os et sted at henvise interesserede til udenfor messerne.


Og vi vil fortsat repræsentere Vandrer mod Lyset! med samme indstilling; Vi er ikke ude for at missionere, for vi respekterer andre menneskers frie vilje. Men vi rådgiver gerne og fremviser bøger og andet materiale om Vandrer mod Lyset. Med tålmod venter vi på det, som skal ske, lader folk komme til os, eller finde deres egen vej til Vandrer mod Lyset!; for Guds mølle maler langsomt, men sikkert.


Og møder du os privat, vil du opdage, at vi fortsætter som vi altid har gjort; vi snakker om det psykiske og hvordan vi kan gøre livet bedre og udvikle os med kærlighed og ansvarlighed.


Desuden er du velkommen til at følge med på vores hjemmeside(r), hvor vi bringer artikler og anden inspiration om sundhed og åndelig udvikling.


Og ja, økonomien i alt det her.....Vandrer mod Lyset! - Center Nord er et absolut non-profit foretagende. Vi gør det her af egen fri vilje, vi er ikke underlangt nogen form for foretagende og får ikke økonomisk tilskud af nogen art.

    Og alligevel håber vi med vore begrænsede private midler at kunne give andre mennesker en chance for at komme igang med et værk, der på mange måder er revolutionerende.

    Vandrer mod Lyset! har i alle tilfælde revolutioneret vores liv; bogen har givet os indsigt i livet og døden, ændret vores forståelse af menneskeheden og vores fælles historie, samt, på mange områder, bragt os viden hinsides al forventning.  


Knus Tanja og Bodil                         

VmL Center NordCenter_Nord.html

Om LogoBodilsIndblik/Optegnelser/2009/6/6_Om_Logo.html

Kontaktadresser


   

Tanja Zier Larsen

Bodil Kreativ Jørgensen

Lyngsøvej 18

9240 Nibe

tlf: 98387360

Mail til: Tanja

Mail til: Bodil


Tanker med VmL:Hold øje med hvillke digte der kommer på Tanjas Skriverier:

      

Se de nyeste artikler fra Bodils Indblik:

      
BodilsIndblik/BodilsIndblik.html

Find min engelske side om ånd og liv:

      
Contribution_to_Melissa_Etheridge/Contribution_to_Melissa_Etheridge.html

Bøn


Kære Gud, tak for den hjælp vi hver dag får til at vælge lyset og kærligheden. Tak for den hjælp vi får til at afvise mørket og angsten.  Jeg beder til vore søstre og brødre vil åbne sig for din din kærlighed og søge din hjælp på lignende måde.


Links


 

Center for psykisk forskning og åndlig udvikling

http://www.amazon.com/Toward-Light-Message-Mankind-Transcendental/product-reviews/8787871505/ref=sr_1_3_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1